Štítky

pondělí 29. října 2012

TAK TROŠKU UŽ VÁNOCE

Vánoce pomalu klepou a je to vidět i na počasíčku, tak trošku Vánočního tvořeníčka neuškodí, při té chumelenici co byla. Pěkný začátek novéh týdne a asi zas jak tak koukám podzimní :-))










3 komentáře:

  1. Ahoj Verí!
    Já Vánoce miluji a myslím si, že je budu prožívat vždy tak, jak jsem je prožívala jako malá holčička - díkybohu! :-D
    Nádherně Vánočně tvoříš, překrásné šití. Jen tu sedím a vzdychám. :-)
    Andělka je překrásná a když na ní koukám, tak bych brala Vánoce snad už zítra (i když ještě nemám nic hotového, spoustu tvoření před sebou). A také jsem tedy zkusila uháčkovat to srdíčko, jak se obháčkuje drát - moc děkuji za radu. Sice jsem si u prvního málem vyšvihla oko, ale druhé už šlo skvěle a to dostala moje milovaná maminka. :-) Jsi velice inspirující. :-) A třeba panenka, kterou máš pod názvem Anděl, tak tu bych chtěla také umět ušít. :-) Strašně se mi líbí a už hodně dlouho na ně chodím koukat na jedny ruské stránky (neb jsem ještě neznala tvé stránky). Nyní na ně chodím sem k tobě. :-)

    Měj se nádherně, u nás je pořád sněhu dost a dost a teď zase poletuje. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné bílé tvoření!!!!!Také už mi to počasí připomíná vánoce:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Verunko, vidím, že to máme všichni stejně, ten první sníh v nás všech probouzí "vánoční náladu", já mám hroznou chuť jít zdobit věnce a truhlíky chvojím, chi, chi..............a můj Mareček mi ráno říká: "maminko, venku je sníh, to už zítra asi příjde Ježíšek" .............Marki

    PS: Málem bych zapomněla, máš to moc krásné, pa, pa

    OdpovědětVymazat